Showbiz

#sylvester stallone #arnold schwarzenegger #bruce willis #aventura #film #cinema

Bruce Willis si Schwarzenegger sub bagheta lui Sylvester Stallone

Scena in care Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger vor juca impreuna va fi filmata in doua saptamani, a anuntat Sylvester Stallone in cadrul festivalului de film de la Venetia, unde a primit un premiu pentru intreaga cariera.

The Expendables , ultimul proiect al regizorului Sylvester Stallone ii va avea printre protagonisti pe Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger care vor fi personaje intr-o poveste clasica despre barbati puternici.

"Arnold, Bruce si cu mine lucram pentru prima oara impreuna. E imposibil sa aduci asemenea ego-uri puternice in aceeasi camera", a glumit Stallone, adaugand ca noul sau film s-ar vrea o revenire la action-urile de moda veche intr-o perioada in care efectele speciale generate pe calculator domina genul.

"Am vrut sa fac un film care sa fie mai mult despre barbati, asa cum se faceau in anii '80 sau '90, cu cascadorii fizice si o poveste nu super-gigantica. Provocarea era sa gasesc anumite personalitati care de obicei nu lucreaza impreuna si sa le aduc laolalta. E ca o echipa de vis", a mai spus Stallone.

In The Expendables mai joaca Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke si Dolph Lundgren. Acestia fac parte dintr-o echipa de mercenari care se aventureaza intr-o tara sud-americana pentru a-l captura sau ucide pe dictatorul acesteia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea