Showbiz

#al gore #braveheart #mel gibson #investitie #bruce willis

Bruce Willis isi vrea investitia inapoi

Actorul a dat in judecata un print malaiezian dupa ce investitia facuta de actor intr-una din firmele printului a esuat, potrivit uk.reuters.com.

, o companie ecologica din domeniul productiei de cauciuc.

Grupul Petra este condus de printul statului Negeri Sembilan - Imran Ibni Tuanku Ja'afar si de Datuk Vinod B. Sekhar.

Bruce Willis a spus ca a investit in acesta companie pentru ca a crezut ca fost vice presedinte Al Gore , actorul Mel Gibson si producatorul filmului Braveheart, Bruce Davey, au investit "sume substantiale" in aceasta afacere.

Purtatorul de cuvant al grupului Petra, Andrew Murray-Watson, a declarat: "Societatea noastra este foarte surprinsa de actiunea intentata de domnul Willis si respinge cu fermitate orice acuzatie de lipsa de corectitudine ."

Watson a mai precizat ca Bruce Willis a recuperat deja o parte din banii pe care i-a investit, respectiv 1,1 milioane de dolari, iar suma restanta urmeaza a fi platita in urmatoarele saptamani.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Live Free or Die Hard, cu Bruce Willis

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea