Showbiz

#alice cooper #relansare #reclama #aviva #bruce willis

Bruce Willis, intr-o reclama de 9.4 milioane de euro

Actorul Bruce Willis si modelul isi fac aparitia intr-o reclama TV de peste 9 milioane de euro, informeaza telegraph.co.uk.

Reclama, in valoare de 9.4 milioane de euro, este una dintre cele mai scumpe din istoria publicitatii si va promova relansarea sub numele Aviva a companiei britanice de asigurari - Norwich Union.

Alaturi de Bruce Willis si Elle Macpherson , mai apar Edna Everage – personaj interpretat de comediantul Barry Humphries si cantaretul Alice Cooper . Toti acestia si-au schimbat numele inainte de a deveni cunoscuti.

In reclama, vedetele apar asa cum erau in tinerete, inainte de a avea un nou nume, iar apoi la maturitate, in momentele lor de glorie.

"Aceasta campanie comunica schimbarea noastra de nume intr-o maniera dinamica, semnaland un inceput al unei si mai bune relatii cu clientii", a declarat Amanda Mackenzie, Chief Marketing Officer la Aviva.

Campania va incepe din a doua zi de Craciun, dar Norwich Union va finaliza schimbarea numelui in iunie 2009.

Urmareste trailerul filmului Greu de ucis 4



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea