Showbiz

#pop #britney spears #jamie spears #monden #conflict #amenintare #copii #custodie #kevin federline #tata

Britney Spears, terorizata de tatal sau

Britney Spears este terorizata pur si simplu de tatal sau si cere cu disperare ajutor. Intr-un mesaj vocal transmis echipei sale de avocati, vedeta ii roaga pe acestia sa o ajute sa scape de batranul Jamie care o ameninta in mod repetat, informeaza ziarul „Click!”.

“Buna, numele meu este Britney Spears. V-am sunat si mai devreme. Vreau doar sa va spun ca, in timpul procesului de eliminare a custodiei (asupra averii – n.r.), tatal meu m-a amenintat de cateva ori ca imi ia copiii. Vreau doar sa mi se garanteze ca totul va fi bine la proces si ca veti avea grija ca totul sa ramana la fel in ceea ce priveste termenul de mentinere a custodiei. Asta-i tot, pa”, incheie vedeta, vorbind in soapta, din motive inca neelucidate.

Mesajul se pare ca a fost inregistrat pe 21 ianuarie 2009 , in jurul orei 12 noaptea, conform presei din Statele Unite.

Jamie ii controleaza viata fiicei sale atat personal, cat si financiar. De altfel, acesta impreuna cu impresarul vedetei au stabilit revenirea lui Britney pe scena muzicala. Conservatorul parinte e atat de stresat ca diva pop ar putea-o lua din nou pe aratura incat o pune sa citeasca din Biblie in fiecare zi.

Pe Britney nu o intereseaza insa decat binele copiilor ei. Sean Preston si Jayden James, rezultati din casatoria cu Kevin Federline , locuiesc momentan cu tatal lor, cantareata avand voie sa-i vizitez doar dupa un orar bine pus la punct in instanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea