Showbiz

#womanizer #single #muzica #locul i #billboard #top #clasament #britney spears #pop

Britney Spears stabileste noi recorduri in top Billboard

 
Britney Spears face din legea in clasamente. Nou sau single „ Womanizer ”,primul extras de L.P.-ul "Circurs" a urcat in US Hot 100 Billboard de pe locul 96, pe locul 1 .

Astfel diva a stabilit un nou record de urcari, dupa ce, cu o saptamana in urma, Rihanna & TI au ajuns pe locul 1 de pe 80, cu piesa „ Live Your Life ”.

Desi pare ciudat, „Womanizer” este primul single a lui Britney care ajunge pe primul loc in topul Billboard, dupa piesa de debut, din 1999, „Baby One More Time”.

La o saptamana de la lansare, single-ul „Womanizer” a avut 286.000 de descarcari legale de pe Internet, videoclipul fiind vizionat de milioane de ori.

Noul album semnat Britney se intituleaza „Circus” si va fi lansat pe 2 decembrie 2008 , moment in care va sarbatori si cei 27 ani pe care ii implineste.

Britney Spears este una dintre cele mai mediatizate artiste ale momentului. Vedeta pop a vandut peste 83 de milioane de discuri in lume. Aceasta se claseaza, conform RIAA, pe locul 8 in istoria muzicala americana, fiind de altfel ce-a de-a 6-a cel mai bine vanduta artista, cu 32 de milioane de albume in Statele Unite.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea