Showbiz

#britney spears #religie #iudaism

Britney Spears se converteste la iudaism

Britney Spears face din nou senzatie. Se pare ca vedeta s-a convertit la iudaism , informeaza aceshowbiz.com.

Britney a fost vazuta purtant la gat un lantisor cu Steaua lui David, un accesoriu recunoscut ca reprezinta credinta in aceasta religie. Pana acum, vedeta nu a facut inca o declaratie despre speculatiile privind orientarea sa religioasa.

In prezent, Britney se afla la Paris unde a sustinut un concert care face parte din turneul Circus. In timpul liber care ii mai ramane, vedeta se plimba prin Paris cu cei doi fii ai sai, Sean Preston si Jayden James.

Britney Spears a fost crescuta in religia baptista, insa de-a lungul timpului a incercat si alte credinte. In 2003, ea s-a convertit la Kabbalah, religia facuta celebra de Madonna. In 2006, printesa muzicii pop a incercat si religia hindusa si a plecat in pelerinaj la cateva temple din India. La inceputul acestui an, vedeta a fost insa vazuta prutand din nou insemne crestine.

Pe plan profesional, Britney se afla in mijlocul turneului Circus. Pana la sfarsitul lunii septembrie, diva va sustine o serie de concerte in Canda si America de Nord.
 
Britney Spears - Lucky:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea