Showbiz

#britney spears #logodna #inel

Britney Spears s-a logodit

Britney Spears s-a logodit cu , managerul sau, informeaza Daily Mail.

Printesa muzicii pop, in varsta de 27 de ani, a iesit impreuna cu iubitul ei, Trawick, la o plimbare prin Los Angeles. Vedeta a afisat un inel de logodna pe degetul inelar de la mana stanga. Imbracata lejer, Britney parea sa fie constienta de impactul pe care il avea bijuteria pe care o purta asupra fotografilor.

Cei doi nu au dat insa nicio declaratie despre starea lor matrimoniala. Relatia celor doi a fost dezvaluita recent, cu toate ca se intalneau de cateva luni. In mai Britney a aparut pentru prima oara insotita de Jason , la o petrece a creatorului de moda Christian Audiger.

Cei doi au mai fost vazuti si intr-o vacanta in Caraibe, alaturi de familia lui Britney. Se pare ca apropiatii vedetei sunt fericiti ca Britney il are alaturi pe Jason.

"Tatal lui Britney pur si simplu il iubeste pe Jason. Este cel mai bun lucru care i s-a intamplat in ultima vreme. Britney este foarte indragostita si dulce, iar Jason o face fericita cu adevarat si se poarta frumos si cu cei doi baieti ai lui Brit"
, a declarat un apropiat al vedetei.

Britney Spears - I am a Slave 4 U:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea