Showbiz

Britney Spears - pentru a 3 a oara in "How I Met Your Mother"

Vedeta pop Britney Spears ar putea reveni pentru a treia oara in serialul How I Met Your Mother, dupa ce producatorii seriei TV au decis sa construiasca povestea astfel incat cantareata sa poata juca din nou in sezonul urmator.

Britney Spears si-a facut aparitia pentru a doua oara in popularul serial CBS , How I Met Your Mother, iar unul dintre creatorii show-ului, Craig Thomas, a afirmat ca episodul a fost scris in asa fel incat sa lase o portita deschisa pentru revenirea intr-un sezon viitor a personajului interpretat de cantareata.

“A jucat chiar mai bine decat prima data si cred ca fanii serialului se vor bucura de noua ei aparitie pentru ca personajul interpretat de ea este cheia unui mister dezvoltat la inceputul serialului”, a spus Thomas. “Personajul ei a fost inclus in serial pentru un anumit motiv. Iar cand publicul va urmari noul episod in care joaca Britney, isi va da seama ca personajul ei va reveni”, a mai adaugat Thomas.

Prima aparitie a lui Britney Spears in serial a adus cea mai mare audienta de pana acum a seriei TV, iar numarul spectatorilor a crescut constant de anul trecut si pana in prezent. Asadar, serialul va avea cu siguranta un nou sezon.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea