Showbiz

#britney spears #muzica #pop #cantareata #premiera

Britney Spears lanseaza "3" pe Twitter

Britney Spears isi lanseaza noul videoclip prin intermediul comunitatii Twitter. Acesta se intituleaza „3” si va avea premiera astazi, la ora 17.00.

Artista a inceput lansarea noului clip acum cateva zile, cand, printr-o serie de tweet-uri postate de aceasta, fanii au putut urmari o parete din fotografiile si secventele materialului. Astazi, 30 octombrie la ora 17.00 va avea loc „The Premiere Tweet”, moment in care videoclipul „3” va fi disponibil in varianta completa.

Modul ciudat in care a ales vedeta pop sa faca premiera clipului este lesne de inteles, tinand cont de faptul ca acesta este primul artist care a adunat 1 milion de follower-i. In prezent, numarul acestora ajunge la nu mai putin de 3.6 milioane.

online . Profilul ei a adunat pana acum aproximativ 2.4 milioane de fani.

Melodia „3” este inclusa pe albumul de single-uri pe care Brit o va lansa pe 10 noiembrie. Materialul, intitulat „The Singles Collection ”, va fi disponibil in doua variante: un CD standard, compus din 17 dintre hit-urile vedetei din ultimii 10 ani plus „3” si un „Ultimate Fan Box”, alcatuit din cele 29 de single-uri ale artistei plus track-ul cel nou.

Atat varianta standard „The Singles Collection”, cat si cealalalta vor beneficia si de un b- side sau un remix , plus un DVD cu toate clipurile filmate de Britney Spears de-a lungul timpului.

Britney Spears - 3

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea