Showbiz

#pop #britney spears #sarcina #copil #turneul

Britney Spears - insarcinata?

Ryan Seacrest, gazda emisiunii American Idol , a dezvaluit la un post de radio din Los Angeles ca Brtiney Spears ar fi insarcinata cu cel de-al treilea copil al sau, arata MTV.uk.
 
Daca acest zvon este adevarat, este neclar cine ar putea fi tatal copilului. In prezent, Britney este singura, chiar daca exista barfe ca ar avea o legatura cu unul dintre dansatorii ei, din turneul Circus. Prietenii sunt de parere ca unul dintre posibilii parteneri ai lui Britney ar putea fi si fostul sot, Kevin Federline . Benji Madden , fostul iubit al lui Paris Hilton si managerul ei, John Trawick, sunt si ei pe lista.
 
"Am vazut-o pe Britney in perioada in care era insarcinata cu ceilalti doi copii ai sai si este la fel si acum. S-a mai ingrasat si nu mai bea alcool. Si asta nu e tot. Are in ochi aceea stralucire pe care o are doar cand este insarcinata. Este relaxata si fericita", a declarat un prieten al vedetei pentru revista Touch Weekly.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea