Showbiz

#a dat papucii #jason trawick #britney spears #pop

Britney Spears i-a dat papucii iubitului Jason Trawick

Britney Spears mai marcheaza inca un esec sentimental . Cantareata s-a despartit recent de iubitul ei, agentul Jason Trawick cu care avea o relatie de aproape un an, scrie contactmusic.com.

Artista a pus punct relatiei la sfarsitul lunii februarie din cauza certurilor constante cu Trawick. “Se certau foarte des si nu se mai intelegeau. Aveau nevoie de o pauza pentru ca, in mod clar, lucrurile nu mergeau bine”, a spus o sursa.

Nu este prima data cand Spears (28 de ani) intrerupe relatia cu Trawick ( 38 de ani ). In ianuarie, diva pop i- a dat papucii iubitului ei dupa ce a aflat ca acesta flirtase cu doua femei intr-un club din Los Angeles. Spears si agentul ei formau un cuplu din martie 2009 , si in ciuda faptului ca Trawick a cerut-o de mai multe ori pe vedeta in casatorie, aceasta l-a refuzat.

Chiar daca relatia personala nu mai functioneaza, cea profesionala va ramane in picioare, iar Jason Trawick o va reprezenta in continuare pe Britney Spears prin intermediul agentiei newyorkeze pe care o detine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea