Showbiz

#pop #monden #britney spears #sutien

Britney Spears - fortata de tatal sau sa poarte sutien (FOTO)

Jamie, tatal lui Britney Spears, s-a suparat foc pe fiica sa. El este rusinat de pozele in care fiicei sale i se vad sfarcurile prin haine asa ca i-a interzis acesteia sa paraseasca locuinta din Los Angeles fara sa imbrace sutienul salvator, scrie showbizspy.com.

Britney SpearsMai mult decat atat,  Jamie Spears ( 57 de ani ) l-a amenintat cu concedierea pe unul dintre bodyguarzii lui Britney pentru simplul fapt ca nu a fost suficient de vigilent, lasandu-i pe paparazzi s-o fotografieze pe vedeta fara sutien .

Jamie se implica pe zi ce trece tot mai mult in viata fiicei sale. Pe langa faptul ca administreaza averea lui Britney, Jamie isi baga nasul si in viata ei intima.

Un apropiat de-al familiei Spears spune ca tatal cantaretei cel care a fortat-o pe Britney sa-l paraseasca in cursul lunii februarie pe Jason Trawick , iubitul sau.

“Il placea pe Jason, dar relatia lor era prea volatila. Ii era teama ca va ajunge din nou deprimata . Chiar a averizat-o ca trebuie sa aleaga între Jason si copiii ei", a declarat aceeasi sursa.

Mai multe poze cu Britney Spears si escapadele ei fara sutien gasiti AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea