Showbiz

#britney spears #muzica #pop #cantareata

Britney Spears falseaza rau pe playback

< class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/cu" title="cu"> Cu cativa ani in urma am putut asista la cateva triluri ale lui Enrique Iglesias care falsa mama focului in microfonul buclucas, in timpul concertului pe care l-a avut chiar la Bucuresti.

-ul sa traiasca noroc cu sunetistii spectacolelor care pun mana pe inregistrarile din microfoanele gatuite de talentele faimosilor asa zisi cantareti care mai dau si noua cate mostra din acest „ dumnezeiesc”.

Cu totii ne-am intrebat cum este posibil cineva sa sara, sa se dea de-a dumba si sa se tarasca pe scena fara sa-si piarda o secunda graiul cel armonios si perfect acordat. Simplu, ar zice unii: .

Multi o fac, putini "> au insa ghinionul sa si fie prinsi cu mata in sac. Va intrebati cine a mai fost surprins cu mana in borcanul cu miere, sau mai bine zis cu anumite gatuite in microfonul adevarului? Va spun eu: -+.-+=+-.+- Britney Spears face playback si falseaza rau in concerte

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea