Showbiz

#pop #monden #paparazzi #site #britney spears #hartuire #videoclip

Britney Spears declara razboi paparazzi-lor

Britney Spears a ajuns la capatul rabdarii in ceea ce-i priveste pe paparazzi si tocmai de aceea le-a declarat razboi, conform BBC News.

Astfel, diva pop va posta saptamanal pe propriul site cate un filmulet in care ii ia peste picior pe acesti hartuitori de vedete.

La finalul fiecarei saptamani, unul dintre paparazzi nominalizati va fi recompensat cu un premiu.

Ultimul clip postat de Britney pe site in infatiseaza pe un fotograf care se impiedica si cade, incercand cu disperare sa-i faca o serie de poze vedetei.

Aceste clipuri video vor fi insotite si de un mesaj. Un exemplu de text ar fi:  "acest fotograf gusta din mizerie in timp ce incearca sa o pozeze pe Britney".

Cantareata a dat si o explicatie prin care justifica de ce s-a hotarat sa ia aceste masuri impotriva celor care o hartuiesc permanent.

"Terorizarea lui Britney a devenit o parte consistenta din viata acestor oameni. Drept care, am decis sa-i ridiculizam pe acesti maniaci saptamanal, dandu-le premii pentru cei mai prosti paparazzi", s-a publicat pe site-ul vedetei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea