Showbiz

#britney spears #proces #hartuire sexuala

Britney Spears, data in judecata pentru hartuire sexuala

Britney Spears a fost data in judecata miercuri, de Fernando Flores , un fost bodyguard , care o acuza de hartuire sexuala.

Flores, un tanar politist din Los Angeles, spune ca artista a inceput sa-i faca avansuri inca de la inceputul lui 2009, cand aceasta l-a angajat.

El sustine ca de multe ori a fost nevoit sa o priveasca Britney in ipostaze indecente . "Britney purta o rochie de dantela, transparenta cu care se plimba prin fata mea ostentativ. Scapa tigara din mana intentionat, apoi se apleca, lasandu-si organele genitale descoperite", a declarat Flores.

Potrivit radaronline.com, garda de corp a fost chemata de Spears in camera ei, unde aceasta il astepta complet dezbracata pe pat.

Fernando Flores o acuza pe cantareata si de comportament nepotrivit fata de copiii sai. Astfel, Flores a relatat cum Britney facea sex in fata lor, ii bate cu cureaua sau ii punea sa manance alimente, desi stia ca acestea le provoaca alergie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea