Showbiz

#pop #britney spears #circus #videoclip #womanizer #muzica #turneu #pussycat dolls

Britney Spears danseaza cu leii in "Circus"

„ Circus ”, cel mai recent videoclip semnat Britney Spears, este disponibil deja pe Internet, desi premiera oficiala este programata pentru 5 decembrie, in cadrul emisiunii Entertainment Tonight.

Single-ul „Circus” este cea de-a II-a piesa pe care diva pop o promoveaza de pe albumul cu acelasi nume, dupa „Womanizer”.

Clipul „Circus” a fost regizat de francis lawrence si o infatiseaza pe Britney dansand pe langa animalele de circ, printre care se gasesc si lei sau elefanti.

In ceea ce priveste planurile de viitor ale lui Britney, aceasta a anuntat ca va demara anul viitor un turneu, intitulat „ The Circus Starring Britney Spears”. Startul acestui turneu va fi dat pe 3 martie, la New Orleans, continuand cu America de Nord si Canada.

Se pare ca Pussycat Dolls o vor insoti pe vedeta in mai bine de 26 de concerte. Britney are in plan sa ajunga si prin Europa, dupa turneul american. Astfel aceasta va sustine o serie de concerte: pe 3 si 4 iunie 2009 la Londra si pe 19 iunie la Paris.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea