Showbiz

#britney spears #david guetta #album #cantec #pop

Britney Spears colaboreaza cu David Guetta

In timpul unui interviu, David Guetta a dezvaluit ca lucreza cu Britney Spears pentru un nou material, relateaza aceshowbiz.com.

Britney Spears s-a intors in studiourile de inregistrari alaturi de David Guetta. Acesta a declarat ca fost ideea divei sa lucreze impreuna pentru un nou album . David Guetta nu a vrut sa dezvaluie reporterilor mai multe detalii despre acest material.

Titlul albumului si data lansarii sunt si ele in ceata. Recent insa, Lucas Secon, care a produs cateva dintre melodiile celor de la The Pussycat Dolls, a declarat pe pagina personala de MySpace ca fanii ar trebui sa astepte cat de curand un nou album marca Britney Spears.

In afara de DJ-ul David Guetta, Britney il va avea alaturi si pe Max Martin, unul dintre cei mai in voga producatori din Statele Unite.

Recent, o sursa din anturajul vedetei a declarat ca Britney va lansa un nou single pe 21 septembrie, iar albumul va aparea in luna octombrie.

Britney Spears - Boys

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea