Showbiz

#acrobatie #magie #muzica #turneu #concert #show #circus #britney spears #pop

Britney Spears, circ si orgie in noul sau turneu

Dupa ce a lipsit mai bine de 5 ani de pe scena muzicala, Britney Spears s-a intors cu un turneu de zile mari. Pe 3 martie 2009, la Arena din New Orleans , Louisiana, a avut loc primul concert din turneul "Circus", cotat a fi unul extrem de sexy.

Astfel, intr-o atmosfera de circ, marcata de dansuri lascive si acrobatii punctate de jocuri de lumini, trucuri de magie, flacari, fum de scena, luptatori profesionisti, masti si costumatii sumare de piele, Britney si-a adus fanii pe culmile extazului.

De altfel, managerul artistei, Larry Rudolph, a afirmat ca „Circus” este cea mai mare productie lansata, din toata lumea. Proiectul, impartit in 4 acte, a fost conceput de directorul de turneu al lui Kylie Minogue.

Pe parcursul primului show, cel din Louisiana, Brit a trecut prin cele mai dubioase roluri. In timpul piesei „ If U Seek Amy ”, artista si-a lovit in cap dansatorii cu un topor roz, simulandu-se apoi o orgie , in timp ce, pe melodia „Piece Of Me” a stat captiva intr-o cusca care a fost plimbata pe toata scena.

La „Gimme More” a performat alaturi de dansatori ninja o tema de arte martiale, in timp ce la „Slave for U” a trecut prin cercuri de foc. Show-ul a fost incheiat cu „Womanizer” si o repriza de „Circus”, artista optand pentru un costum de politist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea