Showbiz

#3 #single #lansare #britney spears #10 ani #aniversare #alte-genuri #dance #pop

Britney Spears aniverseaza 10 ani de cariera muzicala

Britney Spears marcheaza cei 10 ani de activitate pe scena muzicala prin lansarea unui single , care va preceda aparitia unei compilatii cu hiturile artistei, informeaza site-ul oficial al lui Britney.

Single-ul intitulat “3” este o colaborare a cantaretei cu producatorul si compozitorul suedez Max Martin. “3” urmeaza sa fie difuzat la posturile de radio incepand cu 29 septembrie. In ceea ce priveste albumul best of, acesta se va numi “The Singles Collection ” si va fi lansat pe 24 noiembrie sub egida casei de discuri Jive.

Materialul va fi disponibil in doua variante: un box set dedicat fanilor lui Britney si o varianta standard.

Box set-ul va contine 29 de single-uri, inclusiv noul single “3” si va fi insotit si de un DVD cu toate videoclipurile lansate de Britney Spears de-a lungul timpului. Varianta standard a albumului va contine doar 17 melodii.

In prezent, Britney se afla in turneu pentru a-si promova cel mai nou album al sau, “ The Circus ”. Turneul “The Circus Starring Britney Spears" a debutat in martie 2009, in Louisiana, orasul natal al cantaretei.
 
Urmareste videoclipul melodiei "Baby One More Time", single-ul cu care Britney Spears debuta in 1999


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea