Showbiz

#rapire #frica #e-mail #mesaj #moarte #amenintare #britney spears #monden #pop

Britney Spears, amenintata cu moartea

Britney Spears ameninta ca va intrerupe turneul „Circus” din cauza amenitarilor cu moartea pe care le primeste, potrivit femalefirst.co.uk.

Autoarea mega-hitului „ Womanizer ”, al carei turneu a inceput mai devreme luna aceasta, este panicata ca viata fiilor ei, Sean Preston (3 ani) si Jayden James (2 ani) este in pericol in urma acestor mesaje de amenintare.

„Britney primeste mesaje anonime pe telefon si pe e-mail in care este amenintata cu moartea si cea mai mare temere a ei este o posibila rapire a lui Sean sau Jayden. Din aceasta cauza, artista are cosmaruri groaznice de atunci si se trezeste in mijlocul noptii strigandu-si copiii”, a precizat o sursa pentru revista britanica „Look”.

Mai mult de atat, artista in varsta de 27 ani este foarte afectata de comentariile care s-au facut pe seama ei cum ca n-ar fi cantat live in concertele pe care le-a sustinut. Apropiatii acesteia se tem ca Britney ar putea face o cadere nervoasa din cauza presiunii mediatice din aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea