Showbiz

#britney spears #videoclip #radar #lansare #circus

Britney Spears a lansat videoclipul "Radar"

Britney Spears a lansat cel mai nou videoclip al sau, Radar , informeaza aceshowbiz.com.

In videoclipul piesei Radar, Britney Spears flirteaza cu barbatii care joaca polo pe iarba, iar in final ramane cu unul dintre ei. Videoclipul incepe cu imaginea unor case luxoase si cu Britney care este invitata la un meci de polo pe iarba. Aici face furori printre barbati si in cele din urma, unul dintre calareti se indragosteste de ea.

Videoclipul a fost regizat de Dave Meyers, iar melodia face parte de pe albumul Blackout, lansat in 2007. Melodia apare si pe albumul din 2008, Circus .
 
In prezent, Britney Spears este in mijlocul turneului de promovare al albumului Circus, care se bucura de foarte mult succes .

In perioada 20 august - 27 septembrie, printesa muzicii pop isi va continua turneul in Canada si America de Nord. In deschiderea concertelor sale vor aparea vedete precum Ciara sau Kristinia DeBarge, fiica vedetei pop a anilor '80, James DeBarge.
 
Britney Spears - Radar:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea