Showbiz

#pop #premii #mtv #nominalizari #britney spears

Britney Spears, 3 nominalizari la MTV Video Music Awards

Dupa ce clipul piesei “Piece of Me” intrase in cursa pentru cel Mai bun clip pop si cel mai tare videoclip al unei artiste, Britney Spears a obtinut o a treia nominalizare la premiile MTV Video Music Awards .

Spears si “Piece of Me” se lupta acum pentru cel mai important premiu VMA , clipul anului. La aceeasi categorie au mai fost nominalizaţi Jonas Brothers cu "Burnin Up", Chris Brown si "Forever", " "When I Grow Up" de la Pussycat Dolls si Ting Tings cu "Shut Up and Let Me Go".

Desi au mai ramas mai puţin de trei saptamani pana la decernarea premiilor, inca nu se stie daca Britney va si canta la eveniment. Si asta din cauza aparitiei ei la VMA-urile din 2007, care, in loc sa o readuca in centrul atentiei, a fost mai degraba un esec si a sfarsit prin a fi ridiculizata in intreaga lume.

Brit ramane si anul asta una dintre cele mai asteptate vedete ale show-ului de pe 7 septembrie, doar ca de data asta, chiar pare sa isi fi revenit. Pe langa cele trei nominalizari obtinute, cantareata a filmat, impreuna cu gazda VMA, Russell Brand, cateva promo-uri pentru promovarea eventului.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea