Showbiz

#pop #britney spears #pasiune #gradinarit #plante #flori #probleme #psihice

Britney se trateaza cu flori

Britney Spears este dependenta de gradinarit. Vedeta, care a avut in ultimii ani numeroase probleme cu alcoolul si drogurile, este dedicata in intregime unei noi terapii pe baza de flori.

Programul, cunoscut sub numele de flori , este bazat in intregime pe horticultura si foloseste esentele plantelor pentru a echilibra problemele psihice si emotionale.

"Britney a incercat numoroase terapii si programe de reabilitare. A studiat yoga, a fost la numerosi consultanti si a experimentat chiar si misticismul. Toate insa fara rezultat. Au fost doar niste capricii de moment. De data este insa diferit. Britney este foarte atasata de acest program si isi doreste sa invete cat mai multe despre horticultura si despre impactul acesteia asupra starii de bine. De fiecare data cand se intoarce din turneu merge in gradina. Este foarte mandra de progresele facute in acest domeniu", a declarat un apropiat pentru revista The Sun.

Britney este atat de entuziasmata de gradinarit, incat isi face timp pentru pasiunea sa chiar si in timpul turneelor. Vedeta vrea sa fie la curent cu noutatile din horticultura si isi cumpara frecvent carti de specialitate.

"Cartile de gradinarit i-au adus multa liniste lui Britney", a mai declarat sursa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea