Showbiz

#turneu #revenire #strict #reguli #biblie #jamie spears #britney spears #monden #pop

Britney citeste zilnic Biblia fortata de tatal sau

Britney Spears este obligata sa citeasca din Biblie o data pe zi. Pentru a se asigura ca fata lui nu o ia pe aratura in timpul turneului „ The Circus Starring Britney Spears”, Jamie Spears o pune pe aceasta sa recite psalmii zilnic.

„Jamie doreste cu tot dinadinsul ca nimic sa nu mearga prost in ceea ce priveste revenirea lui Britney. Tocmai de aceea, el se asigura ca fata lui citeste din Biblie cel putin o ora inainte de a iesi pe scena si i-a interzis acesteia sa foloseasca Internet-ul. Mai mult de atat, Jamie monitorizeaza si tot ce mananca vedeta pentru a fi sigur ca niciun fel de mancare fast-food nu o ispiteste pe tanara artista”, a marturisit o sursa pentru femalefirst.co.uk.

De altfel, conservatorul parinte, care are si controlul total asupra finantelor divei pop, nu o lasa pe aceasta sa paraseasca hotelul fara o suita intreaga de bodyguarzi . In plus, chiar daca lucrurile intre Britney si fostul sot, Kevin Federline sunt pe fagasul cel bun, Jamie nu ii lasa pe cei 2 sa vorbeasca in lipsa lui sau a managerului.

In ciudat ordinelor stricte ale tatalui sau, se pare ca Britney gaseste modalitati pentru a face exact cum o taie pe ea capul. Nu e de mirare ca in timpul unui concert, artista a fost surprinsa cu un san la vedere si ca afirmatiile fanilor cu privire la greutatea ei inca cu probleme, arata clar ca vedeta a mai dat iama prin aripioarele de pui de la fast-food-uri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea