Showbiz

#pop #monden #britney spears #scandal #jesse randhawa #sandip soparrkar #relatii #aventura

Britney, acuzata ca a furat iubitul unei vedete de la Bollywood

Britney Spears intra din nou in incurcaturi amoroase. De data aceasta, artista este acuzata de modelul si actrita de la Bollywood, Jesse Randhawa , ca i-ar fi furat iubitul.

Se zvoneste ca Britney ar avea o relatie cu coregraful sau, sandip soparrkar. Jesse, 39 ani, iubita oficiala a acestuia a negat vehement aceasta legatura.

"Nu inteleg de ce Britney s-ar cobori atat de jos, afirmand ca iubitul altei femei este iubitul ei. Sandip si eu suntem foarte fericiti impreuna", a marturisit Jesse Randhawa pentru Sunday Mirror.

De asemenea, vedeta bollywoodiana a mai adaugat ca Sandip nu s-ar indragosti niciodata de cineva ca Britney si ca mail-urile si mesajele dintre cei doi ar fi contrafacute de cei din echipa vedetei pop.

Prin presa insa s-a vehiculat ca Spears si coregraful sau ar fi petrecut o vacanta de Craciun de vis in Jodhpur , India si ca artista l-ar fi prezentat pe proaspatul ei iubit, parintilor.

Jesse infirma insa si aceste zvonuri, afirmand ca "excursia celor doi a avut un scop profesional" si ca "probabil presupusa idila este doar o cascadorie de publicitate".

Britney l-a cunoscut pe Sandip la o aniversare a Madonnei din Londra, de prin august. Spears marturisea pe atunci ca dansatorul este un adevarat profesionist si „un om minunat”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea