Showbiz

#brangelina #brad pitt #angelina jolie #vila #italia

Brangelina - vila de 40 de milioane de dolari in Italia

Brad Pitt si Angelina Jolie calca pe urmele bunului lor prieten George Clooney si au achizitionat o casa in nordul Italiei pentru a o folosi in vacante, scrie popeater.com.

Noua casa este situata in Valpolicella, langa Verona, intr-o regiune cunoscuta pentru productia de vin. Vila, care a venit la pachet cu o imensa vie, grajduri cu cai, sala de cinema, sala de fitness si doua piscine, le-a costat pe cele doua vedete nu mai putin de 40 de milioane de dolari.

vila are o suprafata de 6 mii de metri patrati, are 15 dormitoare si 7 bai si este a treia casa pentru cuplul jolie-pitt si cei sase copii ai lor, dupa resedintele din Los Angeles si New Orleans.

“Angelina s-a indragostit de Italia dupa ce a filmat acolo The Tourist la inceputul acestui an. Ea si Brad intentioneaza sa foloseasca vila din Italia drept casa de vacanta . Resedinta principala ramane cea din Los Feliz (LA)”, a spus o sursa pentru Daily Mail.

Brad si Angelina vor sa restaureze vila inainte de a o folosi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea