Showbiz

#brad pitt #actorie #filme #premii #cariera

Brad Pitt vrea sa renunte la actorie

Brad Pitt a declarat recent ca vrea sa se retraga din lumea actoriei pentru ca majoritatea rolurilor bune de la Hollywood sunt date actorilor tineri, informeaza femalefirst.co.uk.

Actorul in varsta de 45 de ani se afla in industria cinematografiei de mai bine de douazeci de ani si a avut succes cu filme precum Thelma and Louise, Fight Club sau Ocean's Eleven.

Brad Pitt a castigat si numeroase premii de-a lungul carierei sale de 22 de ani, printre care se numara si un Glob de Aur pentru rolul din filmul Twelve Monkeys din 1995.

Actorul spune ca este pregatit sa iasa din lumina reflectoarelor si ca si-a indeplinit misiunea si scopurile pe care si le propusese.

"In zilele noastre, actoria este un joc al barbatilor tineri. Sunt doar putine roluri extraordinare pentru cei mai varstnici , iar noi imbatranim cu totii. Simt insa ca am realizat cam tot ce mi-am dorit. Am avut parte de succes si am fost iubit de public, iar acest lucru ma bucura. Mai sunt cateva visuri in actorie pe care nu le-am indeplinit. Insa in viitorul apropiat le voi indeplini si vom mai vorbi atunci", a declarat Brad Pitt.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds, cu Brad Pitt:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea