Showbiz

#brad pitt #shia labeouf #thriller #politist #riptide

Brad Pitt si Shia LaBeouf - in thriller-ul politist "Riptide"?

Brad Pitt si Shia LaBeouf ar putea face echipa intr-un thriller politist , Riptide , produs de Summit Entertainment , scrie pajiba.com.

Cei doi actori se afla in prima etapa de negocieri pentru a interpreta rolurile principale in thriller-ul Riptide. Deocamdata niciunul nu a confirmat prezenta in productie, insa, daca vor accepta, Brad Pitt ar urma sa joace rolul unui detectiv, in timp ce Shia LaBeouf va interpreta, din nou, rolul unui tanar broker.

Povestea din Riptide urmareste aventura a trei persoane - tanarul broker, prietena sa si un alt barbat – care pleaca pe mare la bordul vasului Nautica. Cand unul dintre barbati este gasit mort, plutind pe mare, iar femeia ajunge in mod misterios intr-un hotel din apropiere, este chemat un detectiv care sa investigheze ciudatul caz.

Scenariul lui Riptide a fost scris de Richard McBrien si refacut apoi de Peter Morgan (The Queen, Frost/Nixon). Deocamdata acest film nu are atasat un regizor si nici nu are stabilita data de lansare sau cea la care ar trebui sa inceapa filmarile.

Brad Pitt va aparea in 2010 in doua filme, The Tree of Life si animatia Megamind, in timp ce Shia LaBeouf filmeaza pentru cea de-a treia parte a seriei Transformers.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea