Showbiz

#brad pitt #natalie portman #comedie romantica #artifacts

Brad Pitt si Natalie Portman se bat pe "Artefacte"

Brad Pitt si Natalie Portman vor juca in ecranizarea romanului important artifacts and Personal Property From the Collection of Lenore Doolan and Harold Morris, Including Books, Street Fashion and Jewelry, pe scurt Artifacts , scris de Leanne Shapton, informeaza Variety.

Paramount a achizitionat drepturile de adaptare cinematografica a cartii, iar filmul va fi produs de companiile lui si Pitt si Portman. Cartea este conceputa sub forma unui catalog de licitatii Sotheby’s si contine 325 de fotografii cu diverse obiecte care documenteaza cei patru ani de relatie ai cuplului Hal Morris (un fotograf de 40 de ani) si Lenore Doolan (o jurnalista de la New York Times in varsta de 20 si ceva de ani).

Productia se va intitula simplu Artifacts/Artefacte si va fi o comedie romantica in care Brad Pitt va fi Hal Morris, iar Natalie Portman o va interpreta pe Lenore Doolan. Nu se cunoaste deocamdata numele regizorului si nici al scenaristului. Insa filmarile nu vor incepe prea curand deoarece Pitt are in agenda de lucru nu mai putin de patru proiecte: The Tree of Life , The Lost City of Oz, The Sparrow si Moneyball.

Brad Pitt va aparea in curand in ultimul film al lui Quentin Tarantino, Inglourious Basterds, care va avea premiera in cadrul Festivalului de Film de la Cannes de anul acesta.

Natalie Portman va putea fi vazuta in filmul Brothers in regia lui Jim Sheridan.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea