Showbiz

#mark millar #nemesis #johnny depp #brad pitt

Brad Pitt si Johnny Depp in Nemesis-ul lui Mark Millar?

Mark Millar , creatorul lui Sin City, vrea numai actori de categoria A in noul sau proiect. Nemesis este o ecranizare a unui roman grafic semnat de Millar si va fi regizat de Tony Scott, relateaza aceshowbiz.com.

In cadrul unui show la radioul BBC, Millar a fost intrebat de gazda emisiunii daca Brad Pitt sau Johnny Depp vor juca in Nemesis, iar acesta a raspuns: “Regizorul va vorbi cu ei.”

“Tony Scott m-a sunat acum vreo luna de zile si mi-a zis: E un film cu buget de 150 de milioane de dolari, pe cine vezi in rolurile principale? Am raspuns Brad Pitt si Johnny Depp, iar el m-a asigurat ca va vorbi cu ei”, a dezvaluit Millar despre conversatia cu Scott.

Despre alegerea lui Pitt si Depp pentru Nemesis, Mark Millar a spus recent intr-un interviu pentru Empire Online: “In Nemesis avem doua roluri pentru actori de categoria A. Trebuie sa fie la fel de buni amandoi pentru ca va fi o confruntare de genul Holmes versus Moriarty sau Batman versus The Joker. Cred ca cel mai bine s-ar potrivi Johnny Depp in rolul lui Nemesis si Brad Pitt in rolul lui Blake Morrow.”

“Cand am scris benzile desenate, mi l-am inchipuit tot timpul pe Johnny Depp ca fiind Nemesis. Personajul are trasaturi fine, e usor ciudat, este un mix intre Heath Ledger si Christian Bale si singurul actor care are aceste calitati este Depp. Numai el ar surprinde perfect personajul. A mai interpretat roluri nebunesti pana acum”, a adaugat Millar pentru a explica dorinta lui de a-l avea pe Depp in acest film.

Nemesis este o adaptare a benzilor desenate create de Mark Millar si Steve McNiven si urmareste povestea unui personaj asemanator lui Bruce Wayne, dar care decide insa sa-si foloseasca resursele pentru a deveni un villain si nu un supererou. Deocamdata proiectul se afla intr-o etapa de dezvoltare incipienta si nu exista un scenarist angajat pentru a adapta scenariul.

In aceasta perioada Brad Pitt filmeaza pentru filmul biografic Moneyball, in timp ce Johnny Depp lucreaza la cel de-al 4-lea film din seria Pirates of the Caribbean.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea