Showbiz

#despartire #intalnire #jennifer aniston #angelina jolie #brad pitt

Brad Pitt se intalneste in secret cu Jennifer Aniston

Relatia dintre Brad Pitt si Angelina Jolie este aproape de final, iar actorul este din ce in ce mai des vazut alaturi de fosta sotie , informeaza entertainmentwise.com.

Prietenii lui .

"Brad a venit pe platourile de filmare pentru a se intalni cu Jennifer. S-au plimbat cateva ore cu masina prin New York, vorbind continuu. Brad i-a destainuit fostei sotii sentimentele sale si faptul ca isi doreste ca relatia cu Angelina sa mearga, insa crede ca nu se mai poate face nimic"
, a declarat un prieten comun al celor doi pentru revista In Touch.

In ultima vreme, Brad este din ce in ce mai nostalgic dupa perioada in care era casatorit cu Jennifer, iar apropiatii spun ca este nedespartit de talismanul facut cadou de aceasta cu ocazia implinirii a 45 de ani, in decembrie 2008.

Brad Pitt a fost insurat cu Jennifer Aniston timp de cinci ani, din 2000 pana in 2005. In prezent are o relatie cu Angelina Jolie, cu care are sase copii, dintre care trei sunt adoptati.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea