Showbiz

#vlad tepes #film #brad pitt

Brad Pitt produce un film despre Vlad Tepes

Dupa succesul lui New Moon , compania Entertainment este nerabdatoare sa se apuce de un alt proiect cu vampiri, care se anunta ceva mai traditional decat seria Twilight , scrie Empire Online.

Summit are in dezvoltare un proiect cinematografic despre Vlad Tepes (The Impaler, cum ii zic americanii), dar banii pentru noua productie vor veni de la compania lui . Filmul se va intitula Vlad, cel putin provizoriu, iar scenariul este semnat de actorul britanic Charlie Hunnam (Green Street, Nicholas Nickleby, Children of Men).

De regia filmului se va ocupa realizatorul de videoclipuri Anthony Mandler. Pelicula Vlad va urmari faptele istorice, documentand viata Printului Vlad din copilarie si pana cand ajunge domnitor.

Producatorii intentioneaza sa creeze un film spectaculos vizual, similar lui 300 ca imagine. Deocamdata nu se cunosc alte detalii despre aceasta pelicula.

Brad Pitt se pregateste sa inceapa filmarile la Moneyball , o productie inspirata dupa o poveste adevarata, in care actorul interpreteaza rolul unui manager de club de baseball.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea