Showbiz

#traficanti de droguri #film #jurnalista #produce #brad pitt

Brad Pitt produce un film despre o celebra jurnalista americana

Brad Pitt va produce prin intermediul companiei sale de productie, Plan B , un film despre jurnalista Linda Trest, cea care a ajutat la prinderea unui fost politist, actual traficant de droguri.

Linda Trest, in varsta de 51 de ani, era reporter pentru Gasconade County Republican din Gerald, cand a auzit primele zvonuri despre un agent federal poreclit "Sergeant Bill". Datorita consumului mare de metamphetamina din Gerald, politia din zona colabora cu agentii federali pentru a lupta impotriva traficantilor.

Linda a descoperit insa, ca unul dintre cei mai periculosi din Gerald era chiar patronul unei , Bill A. Jakob, fost agent federal implicat in lupta anti- drog . Munca ziaristei a dus la prinderea traficantului fost politist.

Compania lui Brad Pitt a achizitionat drepturile povestii jurnalistei si va lucra la scenariu cu scriitorul David Benioff si scenaristii Anthony Walton, Andrew Dresher.

Brad Pitt s-ar putea afla in cursa pentru un premiu Oscar pentru interpretare cu rolul din cel mai recent film al sau, The Curious Case of Benjamin Button, in care intra in pielea unui barbat ce se naste batran si in loc sa imbatraneasca, intinereste.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea