Showbiz

Brad Pitt - pierdut in "City of Z"

Brad Pitt si Paramount au achizitionat drepturile de ecranizare pentru Lost City of Z, un manuscris de David Grann, nepublicat inca, despre un grup de exploratori rataciti in .

Brad Pitt va fi producatorul peliculei si ar putea detine rolul principal. Povestea manuscrisului se bazeaza pe povestea reala a colonelului Percy Harrison Fawcett, explorator, care a pornit in 1926 in cautarea legendarului "City of Z" in jungla amazoniana . Disparut fara urma, Fawcett a fost cautat de numerosi exploratori care au incercat sa-i dea de urma, inclusiv autorul Grann insusi. Nimeni nu a reusit vreodata sa-l gaseasca pe Fawcett.

Cartea va fi publicata in februarie 2009, si este varianta extinsa a unui articol scris de Grann pentru cotidianul The New Yorker, care exploateza zvonurile cum ca Fawcett ar fi fost tinut captiv , ucis de triburile din zona, mergand pana la a afirma ca City of Z ar fi o poarta catre alta dimensiune.

Inceputul secolului si anii ’20 au fost un teren fecund pentru exploratori si povestile lor. Toata lumea dorea sa gaseasca morminte si sapa dupa orase pierdute, dar putine filme descriu acel apogeu al cautatorilor, astfel ca decizia lui Pitt, de a produce un astfel de film, ar putea fi una extrem de inteleapta. Acum ramane de vazut ce directie va urma pelicula lui Brad Pitt, daca va ramane in lumea reala sau va intra pe taramul fantasticului.

Pe Brad Pitt l-ati vazut recent pe marile ecrane in The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, iar de curand actorul american a incheiat filmarile la alte doua pelicule: Burn After Reading , in regia fratilor Coen, si The Curious Case of Benjamin Button al lui David Fincher.

Trailer The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea