Showbiz

#joc video #red dead redemption #brad pitt

Brad Pitt - perfect pentru justitiarul din "Red Dead Redemption"

Brad Pitt ar sanse foarte mari sa fie protagonistul unui film bazat pe jocul video Red Dead Redemption , scrie showbizspy.com.

“Este un proiect foarte interesant cu un personaj principal puternic”, a spus o sursa pentru Showbiz Spy. “Vrem sa realizam filmul ca western, dar ii vom aduga cateva elemente moderne”, a dezvaluit aceeasi sursa.

Despre implicarea lui Brad Pitt in proiect, aceeasi sursa a mentionat: “Brad este perfect pentru acest rol si va fi probabil primul actor caruia i se va oferi acest rol.”

Compania Rockstar Games, cea care a dezvoltat jocul red dead redemption, a refuzat sa faca orice fel de comentarii despre acest proiect, care, cel putin oficial, inca nu exista. Asa ca si implicarea lui Pitt in productie este doar un zvon.

Red Dead Redemption urmareste aventurile lui John Marston, fost bandit, a carui sotie si fiu sunt luati ostatici de catre guvern. In schimbul eliberarii familiei sale, Marston este fortat sa-i prinda pe membrii fostei sale bande.

Brad Pitt filmeaza in aceasta perioada la Los Angeles pentru Moneyball . Anul acesta a terminat lucrul la The Tree of Life si si-a imprumutat vocea unuia din personajele principale din animatia Megamind.

Trailer Megamind:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea