Showbiz

#sherlock holmes #brad pitt #moriarty #nu #guy rithcie

Brad Pitt NU va juca in Sherlock Holmes

Contrar zvonurilor aparute in presa, actorul principal din filmul Inglorious Basterds , nu il va interpreta pe Moriarty , dusmanul de moarte al detectivului Sherlock Holmes, in filmul de actiune regizat de Guy Richie , informeaza aceshowbiz.com.

Brad Pitt nu va juca in Sherlock Holmes, asta-i sigur. Cei de la Warner Bors. au pus capat zvonurilor potrivit carora vedeta din The Curious Case of Benjamin Button a fost recrutata sa interpreteze rolul dusmanului de moarte al lui Holmes.

"Ce scrie in ziarul de astazi (London Mirror) nu are nicio noima. Brad Pitt nu a fost adaugat in distributia filmului, iar noi suntem foarte multumiti de proiect pana in momentul de fata,” a declarat un purtator de cuvant al studiourilor, care a mai adagat: “Nici data lansarii nu a fost schimbata. Asa cum am planuit, vom vedea acest film pe marile ecrane incepand cu 25 decembrie 2009.

Zilele trecute, ziarul London Mirror a publicat un articol in care spunea ca producatorii filmului l-au presat pe regizorul Guy Ritchie sa il introduca pe Moriarty in scenariu, desi initial acesta nu figura pe nicaieri. Presat de timp, Guy ar fi apelat la vechiul sau prieten, Brad, cu care mai colaborase la acasa.ro /pelicula" title="pelicula">pelicula Snatch.

Urmareste trailerul filmului Sherlock Holmes

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea