Showbiz

#copiii #mama #implora #brad pitt

Brad Pitt isi implora mama sa-l ajute cu copiii

Brad Pitt inca are nevoie de mama sa. Lasat cu cei sase copii, actorul a constatat ca nu poate face fata singur, asa ca si-a implorat mama sa vina sa-l ajute, scrie showbizspy.com.

Cu Angelina plecata la filmari, Brad a ramas acasa sa aiba grija de cei sase copii ai cuplului. Dar dupa ce a regretat ca le-a dat celor doua bone cateva zile libere , actorul s-a vazut nevoit sa cheme intariri si a lansat un apel disperat catre mama sa, Jane Pitt, pe care a adus-o repede in Italia (unde Jolie filmeaza The Tourist) ca sa-l ajute cu cei mici.

“Brad le-a dat bonelor o saptamana libera, fiind hotarat sa-i arate Angelinei ca se poate descurca singur cu copiii. Dar dupa patru zile a chemat-o pe mama sa”, a povestit o sursa pentru PopEater.

Iar weekendul trecut, bunicii Pitt ( foto ) au fost din nou la datorie la Venetia pentru a avea grija de Knox si Vivienne, gemenii ramasi acasa in timp ce Angelina, Brad si cei patru copii mai mari au facut o vizita in sudul Frantei.

Jolie si Pitt au mers de Paste in Bosnia in cadrul unei vizite umanitare pentru a sustine miile de refugiati care inca nu se pot intoarce acasa la 15 ani de la incheierea conflictului din zona. In timpul vizitei, Jolie -Pitt au fost insotiti de reprezentanti ai UNICEF si UN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea