Showbiz

#toronto #george clooney #brad pitt #festival de film #film

Brad Pitt, George Clooney si fratii Coen - la Festivalul de Film de la Toronto

Cel mai mare de film nord-american, gazduit de orasul canadian Toronto , se va bucura, la editia a 33-a, care va avea loc intre 4 si 13 septembrie, de prezenta unor personalitati precum fratii Coen, Brad Pitt, George si mexicanul Gael Garcia Bernal , potrivit AFP.

In acest an, in cadrul festivalului vor fi proiectate 312 filme din 64 de tari, printre care 116 premiere mondiale. Printre peliculele cele mai asteptate se numara .

Publicul acestui eveniment va putea vedea, in avanpremiera , doua productii neterminate: , o serie de scurtmetraje dedicate metropolei, semnate de Fatih Akin, Natalie Portman si Scarlett Johansson, si Mesrine/L'ennemi public no. 1, un thriller despre viata unui gangster interpretat de Vincent Cassel.

Organizatorii au mai anuntat vizita a aproximativ 500 de vedete, de la Hollywood - Brad Pitt, George Clooney, fratii Coen- la personalitati ale cinematografiei europene, cum ar fi Romain Duris, Vincent Cassel si fratii Dardenne.

Spre deosebire de marile festivaluri europene, de la Cannes, Berlin, sau Mostra venetiana, evenimentul de la Toronto nu include o competitie oficiala, cu juriu, cel mai prestigios aici fiind premiul publicului. Anul trecut, organizatorii au vandut 300.000 de bilete de intrare la festival .

Urmareste trailerul filmului Pride and Glory.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea