Showbiz

#brad pitt #favorit #remake #the girl with the dragon tattoo

Brad Pitt - favorit pentru remake-ul The Girl With The Dragon Tattoo

Brad Pitt este foarte ocupat in aceasta perioada. Actorul este considerat favorit pentru rolul principal din remake-ul american The Girl With the Dragon Tattoo.

Potrivit IndieWire, cei de la Sony Pictures si producatorul Scott Rudin lucreaza intens la dezvoltarea proiectului the girl with the dragon tattoo, bazat pe prima carte a trilogiei Millenium, un best-seller al scriitorului suedez Stieg Larsson .

Cum actrita principala a fost deja gasita in persoana lui Carey Mulligan, producatorilor nu le mai ramane decat sa gaseasca si un interpret pentru personajul jurnalistului din carte.

Brad Pitt este, dupa cum anunta cei de la IndieWire, favorit pentru acest rol, dar actorul este extrem de ocupat pana in 2011; el a semnat pentru filmul biografic Moneyball si va aparea, se pare, si intr-un western alaturi de Robert Duvall .

Daca Pitt va accepta rolul din The girl with the dragon tattoo, va colabora pentru a patra oara cu regizorul David Fincher, cu care a mai lucrat la Seven, Fight Club si Benjamin Button. Desi este favorit, Pitt are concurenta din partea unor actori precum Johnny Depp sau George Clooney, mentionati si ei in legatura cu acest proiect.

Tanara actrita nominalizata la Oscar, Carey Mulligan, va primi, daca zvonurile se dovedesc a fi adevarate, un cec de 15 milioane de dolari pentru a o interpreta pe hackerita bisexuala in toate cele trei ecranizari ale trilogiei Millennium. In film, personajul ei face echipa cu un jurnalist cazut in dizgratie pentru a investiga cazul unei tinere disparuta in urma cu 40 de ani.

Scenariul remake-ul The Girl With The Dragon Tattoo este adaptat de Steven Zaillian. Cele trei romane ale lui Larsson au fost deja ecranizate in Suedia cu Noomi Rapace si Michael Nyqvist in rolurile principale.

Urmareste trailerul filmului suedez The Girl With The Dragon Tattoo:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea