Showbiz

#moriarty #sherlock holmes #brad pitt

Brad Pitt - dusmanul lui Sherlock Holmes

Brad Pitt nu a scapat de zvonurile ca ar juca in filmul Sherlock Holmes . Compania Warner a declarat recent ca actorul l-ar putea interpreta pe Moriarty , dusmanul lui Sherlock Holmes, informeaza aceshowbiz.com.

Compania Warner a mai dezvaluit si faptul ca Brad Pitt va aparea in sherlock holmes 2, un prequel al primului Sherlock Holmes. In acest film, Brad Pitt ar putea sa fie personajul negativ, Moriarty. Actorul insa nu a dat pana acum niciun fel de declaratii privind acest proiect.

In luna august a acestui an, Warner a emis un comunicat in care spunea ca Brad Pitt nu va juca in acest film. Regizorul Guy Ritchie a declarat ca Moriarty va aparea in filmul Sherlock Holmes 2, insa nu a deezvaluit nimic despre implicarea lui Brad Pitt.

"Deocamdata nu am un actor pentru Moriarty. Nu stiu ce sa va spun. Vor fi insa niste aparitii neasteptate", a raspuns Guy Ritchie atunci cand a fost intrebat despre soarta personajului Moriarty.

Primul film Sherlock Holmes este bazat pe cartea de benzi desenate a lui Lionel Wigram si prezinta o noua fata a personajului lui Arthur Conan Doyle. Filmul, care va avea premiera pe 25 decembrie, ii are in rolurile principale pe Robert Downey Jr., Jude Law si Rachel McAdams.

Pentru Sherlock Holmes 2, Warner i-a angajat deja pe scenaristii Kieran si Michele Mulroney , iar Robert Downey Jr. si Jude Law isi vor relua rolurile.

Urmareste trailerul filmului Sherlock Holmes:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea