Showbiz

#burn after reading #persoane de acelasi sex #discriminare #donat #brad pitt

Brad Pitt doneaza bani pentru homosexuali

Brad Pitt a mai gasit inca un scop nobil pentru care sa scoata bani din buzunar. Miercuri ( 17 septembrie) actorul a donat 100.000 de dolari unei grupari care lupta pentru a schimba decizia Curtii Supreme in ceeea ce priveste legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Brad Pitt si-a motivat gestul: "Deoarece nimeni nu are dreptul sa-i interzica altcuiva sa-si traiasca viata, chiar daca dezaproba acest comportament. Deoarece fiecare are dreptul sa-si traiasca viata asa cum pofteste, atata timp cat nu face niciun rau nimanui si deoarece nu trebuie sa existe discriminare in America...

Citeste continuarea articolului pe vedeta.ro.

Urmareste trailerul filmului Burn After Reading, in care Brad Pitt joaca un rol principal . Filmul va aparea in aceasta toamna si in cinematografele din Romania.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea