Showbiz

#brad pitt #familie #copii #angelina jolie #marijuana #interviu

Brad Pitt despre casatoriile gay, marijuana si locul perfect pentru sex

Celebrul actor a acordat recent un interviu revistei americane Parade, in care povesteste despre viata de familie perfecta, de ce nu vrea sa se casatoreasca cu Angelina si unde ii place sa-si petreaca momentele intime alaturi de partenera sa.

Intrebat daca zvonurile unei despartiri de Jolie sunt adevarate si de ce nu vrea sa se casatoreasca cu actrita, Brad a raspuns senin: “Am parte de multa dragoste in viata si pot spune cu siguranta ca mi-am gasit jumatatea”.

Am fost intrebati de ce eu si Angie nu ne casatorim, iar eu am raspuns ca vom face acest pas atunci cand toata lumea va avea aceleasi drepturi. Cred ca toti ar trebui sa se bucure de aceleasi drepturi”, a afirmat actorul, referindu-se bineinteles la casatoriile dintre persoanele de acelasi sex.

Brad nu ar fi deranjat nici daca unul din copiii sai ar fi gay: “Daca m-ar deranja daca unul din copiii mei ar fi gay? Nu, nici un pic. Vreau ca si copiii mei sa-si traiasca viata asa cum vor. Vreau sa fie impliniti si sper sa-i pot invata sa fie cine sunt ei cu adevarat”.

Actorul adora viata de familie si se bucura de toate aspectele ei, bune si rele: ”Avem o familie plina de viata. Radem, ne certam, ne enervam, dar pana la urma ne dam seama ca ne distram grozav”.

Pitt a mai vorbit in cadrul interviului si despre consumul de marijuana din tinerete (“Imi placea sa fumez iarba pentru ca ma facea sa ma simt intr-un fel in siguranta. Apoi mi-am dat seama ca ma simteam ca o legume si am fugit de consumul de droguri cat am putut”), dar si despre frica sa cea mare (“Cel mai mult ma tem pentru siguranta si sanatatea copiilor si a lui Angie”).

Vedeta din Inglourious Basterds a mai dezvaluit ca ii place sa faca sex cu Angelina intr-o grota secreta in spatele cascadei din piscina sa: “Este un loc perfect pentru sex”, a spus Brad.

Cel mai recent film in care joaca Brad Pitt, Inglourious Basterds, va avea premiera in Romania pe 4 septembrie. Urmareste trailerul filmului:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea