Showbiz

#mortalitate #viata #moarte #oscar #benjamin button #angelina jolie #brad pitt

Brad Pitt: "De ce a trebuit sa-mi infrunt conditia de muritor"

In cadrul lansarii filmului The Curious Case of Benjamin Button , Brad Pitt a vorbit despre iubita sa Angelina Jolie, cei sase copii ai lor – si cum a reusit acest film sa-i schimbe perspectiva asupra vietii.

Brad Pitt este cunoscut pentru politetea si veselia de pe platourile de filmare. Dar nu si de data aceasta: umbra intunecata a mortii a atarnat deasupra platourilor de filmare ale filmului The Curious Case Of Benjamin Button, scrie telegraph.co.uk.

Mama Angelinei Jolie a murit la o luna dupa ce au inceput filmarile, tatal regizorului David Fincher a murit si el, la fel si mama scenaristului Eric Roth . Si, peste toate, tema controversata a filmului l-a facut pe actor sa-si infrunte conditia de muritor.

"Am plecat de acolo realizand ca timpul este scurt. Nu stiu daca mai am o zi, 10 zile, 10 ani sau 40 de ani. Sunt la jumatatea drumului sau sunt aproape de final? Nu stiu, asa ca trebuie sa ma asigur ca nu voi mai irosi niciun moment din viata pe rasfat, amaraciune sau lene si ca voi fi inconjurat de oamenii care imi sunt cu adevarat importanti”, a spus Brad Pitt.

Angelina si cu mine suntem impreuna pentru ca ne putem sustine unul pe celalat. Nu vreau sa mai irosesc timpul de pomana, deoarece ma aflu deja in compania celor pe care ii iubesc cu adevarat.”  

Pentru a recupera timpul pierdut, Pitt si Jolie planuiesc sa adopte mai multi copii. “Nu am gasit un motiv bun pentru a ne opri acum. In momentul de fata este haos, dar si foarte multa bucurie in casa.” Suntem capabili sa oferim unui copil o casa, asa ca de ce sa nu o facem? Recompensa este extraordinara.”

Povestea filmului Benjamin Button si moartea rudelor persoanelor din jurul sau l-au facut sa vorbeasca despre durere si pierdere. "Am avut un prieten care lucra la un azil de batrani si care le spunea oamenilor, care se aflau in ultimele clipe ale vietii, sa nu vorbeasca despre succes, premii sau ce au realizat in viata. Sa discute doar despre persoanele iubite si regrete.”

Brad Pitt crede ca este de datoria sa sa fie un partener de viata bun, un tata extraordinar, sa faca filme si sa sustina actele de caritate.

“Odata cu inaintarea in varsta am realizat ce este intr-adevar valoros pentru mine. Pentru mine conteaza valoarea timpului si valoarea oamenilor cu care mi-l petrec. Pentru mine conteaza sa fiu un tata bun, un ghid bun si un partener bun pentru persoana iubita. Apoi, daca ma duc la munca, trebuie sa fie ceva valoros si acolo. Sunt mult mai experimentat acum, asa ca pot face diferenta intre un film interesant si unul care nu merita. Inseamna mai mult pentru mine acum datorita copiilor mei, care vor creste mari si automat vor vedea filme cu tatal lor. Atunci vreau sa ma simt mandru.”

Urmareste trailerul filmului The Curious Case Of Benjamin Button

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea