Showbiz

#brad pitt #confirmat #oficial. apocaliptic #world war z

Brad Pitt - confirmat oficial in apocalipticul "World War Z"

Brad Pitt a fost confirmat oficial in rolul principal din filmul World War Z . Anuntul a fost facut de Max Brooks, autorul cartii care urmeaza sa fie transformata in film, la editia de anul acesta a festivalului Comic Con , care are loc in aceasta perioada la San Diego, SUA.

Cei de la MTV Movies Blog s-au intalnit cu Max Brooks la Comic Con 2010 in cadrul unei conferinte sa presa, iar scriitorul a dezvaluit ca adaptarea cinematografica World War Z este in dezvoltare, iar Brad Pitt va avea rolul principal.

Pitt a cumparat drepturile de ecranizare a cartii in 2007 prin intermediul companiei sale de productie, Plan B, si de atunci s-a tot zvonit ca actorul va fi si protagonistul filmului. Insa confirmarea oficiala a avenit de abia miercuri, 21 iulie. Brooks a fost instiintat de producatori ca Brad Pitt va fi intr-adevar starul din World War Z.

Cartea detaliaza povestea izbucnirii unei epidemii care a transformat oamenii in zombie. Povestea este un fel de colectie de marturii ale supravietuitorilor epidemiei. Scenariul a fost scris de J. Michael Straczynski si va fi revizuit de Matthew Michael Carnahan.

Potrivit lui Brooks, World War Z va fi regizat de Marc Forster (Quantum of Solace) si va fi lansat in vara lui 2012.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea