Showbiz

#brad pitt #the curious case of benjamin button #explorator #spion #cautare #civilizatie avansata #padurea amazoniana

Brad Pitt cauta civilizatii disparute pe Amazon

Brad Pitt, proaspat nominalizat la un Glob de aur pentru rolul sau din filmul fantastic The Curious Case of Benjamin Button , va interpreta in urmatoarea productie, un spion britanic devenit explorator, anunta FemaleFirst.

Starul din , bazata pe un roman biografic scris de David Grann si care urmeaza sa fie publicat in aprilie 2009. , care se presupune ca s-ar fi aflat in .

In 1925, Fawcett a pornit intr-o expeditie impreuna cu fiul sau in cautarea civilizatiei Z, insa cei doi nu au mai fost vazuti niciodata.

of Z va purta semnatura regizorala a lui James Gray (We Own The Night) care este nerabdator sa inceapa munca la proiect. “Este o provocare pentru mine si o ocazie de a realiza ceva cu totul diferit de filmele mele de pana acum. Povestea va fi de dimensiuni epice, iar personajul principal este cu adevarat exceptional”, a spus regizorul Gray.

Brad Pitt va fi unul dintre producatorii executivi ai filmului. In prezent, actorul lucreaza la pelicula lui Quentin Tarantino, Inglourious Basterds.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea