Showbiz

#boyzone #album #muzica #lansare #tribut #stephen gately

Boyzone vor lansa un album tribut Stephen Gately

Baietii de la Boyzone planuiesc un album in memoria fostului lor coleg, Stephen Gately care a decedat pe 10 octombrie, informeaza aceshowbiz.com.

"Am decis ca ceea ce facem acum sa fie un tribut in memoria lui Stephen . Vrem sa ramanem impreuna pentru ca ne simtim bine asa si suntem si foarte buni prieteni. Avem cateva cantece cu vocea lui Stephen. Slava domnului ca le avem! Este un lucru extraordinar si stim ca fanii vor aprecia acest lucru", a declarat Ronan Keating.

Trupa Boyzone a anuntat lansarea unui nou album inca de pe vremea cand si Stephen era in viata. Acesta era foarte entuziasmat de un nou proiect.

"Stephen mi-a dat un mesaj chiar in seara in care a murit. Imi spunea ca de-abia asteapta sa ne apucam de munca si sa lansam albumul. Nu l-am mai vazut niciodata atat de entuziasmat, de fericit si plin de viata. Era sanatos si in viata", a mai spus Ronan.

"Moartea sa face ca totul sa fie foarte greu. Petrecem foarte mult timp impreuna si asta ne ajuta intr-un fel sa trecem peste durere", a incheiat Ronan Keating.

Boyzone - No matter what :

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea