Showbiz

Box-office-ul american de weekend

10.000, mai putin decat 300. Filmul epic de la Warner Bros., , a adunat 35,7 milioane de dolari din incasarile de peste weekend , reusit numai jumatate din succesul erolilor de la Termopile – 300.

Pentru al doilea an la rand, compania Warner Bros a dominat primul weekend din luna martie cu filmul de 14 milioane de dolari, multumita unei audiente alcatuita 65% din familii. Numarul 3 este thrillerul Vantage Point de la Sony Pictures , cu suma de 7,5 milioane USD in acest weekend.

Fostul ocupant al locului 1 de saptamana trecuta, filmul Semi-Pro, se afla de data aceasta pe locul 4 in box-office, iar pelicula The Bank Job este situate pe locul 5.

Cu 61,7 milioane in total si 4 milioane in weekend, filmul fantasy al regizorului Mark Waters, The Spiderwick Chronicles, se afla pe locul 6, in timp ce locul 7 este ocupat de catre drama istorica The Other Boleyn Girl, in care le putem intalnii pe actritele Natalie Portman si Scarlett Johansson.

Ocupantul pozitiei 1 in Romania, filmul Jumper: Oriunde, Oricand, se afla pe treapta a 8’a in box-ofiice-ul Statelor Unite, iar continuarea peliculei Step Up, Step Up to the Street, coboara dupa locul 6, pan ape locul 9.

Ocupanta pozitiei 10 este pelicula Fool’s Gold, ce ii are in rolurile principale pe actorii Matthew McConaughey si Kate Hudson.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer 10.000 B.C.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea