Showbiz

#olandezi #romani #controverse #borat

Borat starneste controverse intre romani si olandezi

Va mai aduceti aminte de filmul euro . Motivul, regizoarea olandeza s-a comportat ca si producatorii lui Borat: a venit, a filmat, a profitat si a plecat fara sa-si rasplateasca nici macar personajul principal.

“Am fost de acord, daca parintii erau de acord. Atunci nu aveam 18 ani. Le-a spus ca, dupa terminarea filmului, o sa isi scoata cheltuielile si o sa imi dea si mie niste bani […]mi-au dat niste contracte, pe care noi le-am semnat pentru bilete de avion si pasapoarte . Ca nimeni nu ar fi semnat ca nu ia nici un ban. Iar pentru film n-am luat nici un sfant”, sustine Carmen.

Regizoarea, insa, este de alta parere: “Probleme cu satenii n-am intampinat in timpul filmarilor, e adevarat, traiesc intr-o saracie lucie si unii dintre ei mai cereau bani. Dupa ce am terminat documentarul, m-am tinut de promisiune si le-am prezentat rezultatul, in iunie, iar reactiile au fost foarte bune. Cu Carmen am ramas in legatura, fireste, si ma bucur ca povestea ei a avut un alt fel de happy end”, subliniaza Mercedes.

In replica, Carmen Ionela sustine ca nu mai vorbeste cu cineasta de cand i-a intentat proces si i-a cerut despagubiri de 30 de milioane de dolari. Tanara nu va participa nici la premiera documentarului a carei protagonista este.

Urmareste trailerul filmului Borat.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea