Showbiz

"Boogie" de Radu Muntean - distribuit in Franta

Cel de-al treilea lungmetraj al regizorului , Boogie , va fi distribuit in Franta de compania franceza Films Sans Frontieres, in urma unui contract semnat miercuri, la Cannes, dupa ce, pe 16 mai, filmul a fost proiectat in sectiunea paralela Quinzaine de Realisateurs.

Films Sans Frontieres (FSF) detine propriul lant de cinematografe, Cine Metro Art, cu 25 de sali, in mai multe orase din Franta. Compania descopera si reprezinta in fiecare an patru nume noi ale cinematografiei, dar reediteaza si ale unor regizori precum si tovarasi de escapade bahico-sexuale (cele mai periculoase tot la mare de 1 Mai).

Dupa intalnirea si spritul de seara care urmeaza si mai ales dupa ce nevasta si copilul se duc la culcare, prietenii petrec o noapte ca un remake al vremurilor bune sau mai degraba ca un priveghi al tineretii lui Ciocazanu.

Trailer Boogie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea