Showbiz

#bonnie tyler #rock #pop #oldies #muzica

Bonnie Tyler reediteaza "Total Eclipse Of The Heart"

Bonnie Tyler , cunoscuta cantareata din anii `80, este hotarata sa revina in atentia reflectoarelor. Aceasta a inregistrat o noua versiune a celebrului hit „Total Eclipse Of The Heart” alaturi de corul Only Men Aloud!.

Versiunea cea noua a melodiei va fi lansata oficial pe 12 octombrie. In luna aprilie a acestui an, Bonnie Tyler s-a alaturat acestui grup pentru a interpreta „Total Eclipse Of The Heart”. Uimita de cat de bine poate sa sune orchestratia, artista s-a decis sa aduca acest single la nivelul anului 2009.

Cantecul „Total Eclipse Of The Heart” a fost lansat in 1983, fiind inclus pe cel de-al 5-lea album al lui Bonnie Tyler, „Faster Than the Speed of Night”. Single-ul s-a dovedit a fi un mega-hit, fiind vandut in peste 6 milioane de exemplare. De altfel, „Total Eclipse Of The Heart” a fost pe locul 1 in topurile din Statele Unite, Marea Britanie, Irlanda, Australia, Noua Zeelanda si Canada.

In 2004, piesa a fost lansata si in limba franceza , fiind cantata de Karren Antonn. Multe cover-uri au fost facute dupa celebra balada a lui Bonnie Tyler, cele mai cunoscute apartinand celor de la Westlife si Tori Amos .

Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea